Tärkeintä ei ole tekeminen vaan yhdessä tekeminen.
Saulin tiimi

Kampanjavastaavat

Tervehdys tiimin toimistolta! Meitä voi häiritä keskimäärin kaikesta. Sanna pystyy auttamaan parhaiten alueasioiden, kannattajakorttien ja tilaisuuksien kanssa. Pete taas vaikka mediaa ja sellaista yleisempää. Meidän tärkein tehtävämme on se, että te kaikki pääsisitte mukaan kansanliikkeeseen ja osallistumaan sopivilla tavoilla. Vaalit ovat vasta talvella, joten tästä tämä lähtee – eiköhän tehdä tästä hyvä kampanjamatka yhdessä!

Pokkinen Pete

Pete Pokkinen

Kampanjapäällikkö

Kalinen Sanna

Sanna Kalinen

Kenttäpäällikkö

Thuneberg Jenny

Jenny Thuneberg

Kampanjasihteeri

Helsinki

Tervetuloa mukaan Helsingin tiimiin! Kaikkia meitä tarvitaan tekemään Saulista presidenttimme seuraavaksi kuudeksi vuodeksi. Mukaan pääset laittamalla yhteystietosi sähköpostilla.

Espoo

Tervetuloa mukaan  Espoon tiimiimme! Kampanja käynnistyy  ja huipentuu kohti joulua ja  tammikuuta mentäessä.  Espoossa kampanjaa ja tapahtumia koordinoi Anne Knaster – ole yhteydessä ja saat lisätietoja. Parhaiten tavoitat laittamalla yhteystietosi sähköpostilla, johon vastataan päivittäin. Tervetuloa mukaan presidentintekijöihin, tehdään kaikkien aikojen kampanja yhdessä – tottakai!

Knaster Anne

Anne Knaster

Aluevastaava

044 243 2125

Vantaa

Vantaan kampanjavastaava Anniinalla on haku päällä! Anniina etsii innokkaita ja aktiivisia ihmisiä – presidentintekijöitä. Kyllä, juuri niitä! Jos tunnistit itsesi kuvauksesta niin soita, meilaa ja/tai laita viestiä! Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan tsemppaamaan Sauli toiselle kaudelle. Ideoidaan, pohditaan ja tehdään yhdessä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan Vantaan voimatiimiin.

Pylsy Anniina

Anniina Pylsy

050 912 2054

Itä-Uusimaa

You are invited! Idylliset kauppakujat, ainutlaatuinen tunnelma, hiidenkirnut, kiehtova saaristo sekä iloiset ihmiset – näistä on Itä-Uusimaa tehty. Liity mukaan iloiseen tiimiimme ja osallistu ideointiin sekä tapahtumiin! Thaille voi soittaa, laittaa sähköpostia tai pistää viestiä Facebookissa, mikäli tahdot mukaan kansanliikkeeseen. Itä-Uudenmaan kampanjatiimiin voi liittyä myös suoraan osoitteessa http://bit.ly/sauli2018.

Quach Thai

Thai Quach

040 769 6535

Keski-Uusimaa

Mitä olisikaan pääkaupunkiseutu ilman Keski-Uuttamaata? Täällä nimittäin asuvat ne ihmiset, jotka joka päivä pendelöivät Helsinkiin pyörittämään tämän maan palveluja. Nurmijärvi-ilmiö on yksi hienoimmista tämän maan ominaispiirteistä. Tule siis mukaan tekemään Saulin kampanjaa meidän kanssamme tänne pendelöijien luvattuun maahan!

Hentilä Marjukka

Marjukka Hentilä

Somevastaava

040 5112908

Huotari Reima

Reima Huotari

Materiaalivastaava

040 5166323

Passi Kauko

Kauko Passi

Aluevastaava

0400467892

Länsi-Uusimaa

Läntisellä Uudellamaalla kampanjaa tehdään lohjalaisen Peki Luoman johdolla. Alue käsittää Karkkilan, Vihdin, Lohjan, Raaseporin, Hangon, Inkoon, Siuntion ja Kirkkonummen kunnat. Eli lääniä piisaa. . Ota Pekiin reippaasti yhteyttä ja lähde mukaan kansanliikkeen aktiiviksi.

Koivisto Mikko

Mikko Koivisto

Somevastaava

Luoma Pekka

Pekka Luoma

050 336 5658

Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomessa kampanjasta vastaa Saara-Sofia Sirén ja viestinnästä Suvi Uusitalo-Sirén. Saulin synnyinkaupungissa Salossa kampanjaa vetää Juhani Nummentalo. Kampanjaa tehdään koko maakunnassa vapaaehtoisten kanssa ja erilaisten tapahtumien yhteydessä. Jos sinä haluat mukaan kampanjaan, ole rohkeasti yhteydessä!

Nummentalo Juhani

Juhani Nummentalo

Salon alue

Rannikko-Laine Malla

Malla Rannikko-Laine

Somevastaava

040 721 3429

Sirèn Saara-Sofia

Saara-Sofia Sirén

Aluevastaava

Uusitalo-Sirén Suvi

Suvi Uusitalo-Sirén

Somevastaava

Satakunta

Morjes! Satakunnan alueella kampanjasta vastaavat Satu Hatanpää ja Timo Santavuo, ahkerana somettajana toimii Virpi Äijö. Kampanja käynnistyy marraskuulla, vauhti kiihtyy joulukuussa ja tammikuussa ollaankin jo sitten ihan pitelemättömia! Kilauta, viestitä taikka nyppää hihasta Satua tai Timoa, mikäli haluat mukaan kansanliikkeeseen. Loppuun asti painetaan täysillä, tul ny sääki!

Hatanpää Satu

Satu Hatanpää

040 587 0339

Santavuo Timo

Timo Santavuo

0400 313 349

Äijö Virpi

Virpi Äijö

Somevastaava

0400-952 833

Pirkanmaa

Pirkanmaa Tampereen tuntumassa – Parkanosta Pälkäneelle puhkuu pontevaa kansalaistoimintaa Sauli Niinistö 2018 kampanjan puitteissa. Tule mukaan! Hymyileviä henkilöitä kaivataan tuleviin tapahtumiin. Kertakin riittää, useamminkin saa tulla. Soita tai kirjoita. Rakennetaan yhdessä hyvää Suomea.

Vetovastuussa toimii Piko Ollila.

AAA Ollila Piko

Piko Ollila

Vetovastuu

050 388 7163

Etelä-Karjala

Hei sie!

Mikään ei ole päivän selvää. Me täällä Etelä-Karjalassa uskomme, että meillä on kaikkien aikojen paras presidentti tällä hetkellä.
Seuraa tapahtumiamme SN Etelä-Karjala facebook-sivulla. Elä kanssamme kampanjan kuumimmat ja cooleimmat hetket. Yllätyksiä ja paljon puhetta luvassa karjalaiseen tapaan. Sie ja mie tehdään tästä totta! 

Taitokari Marika

Marika Taitokari

Somevastaava

040 501 9744

Virsunen Jussi

Jussi Virsunen

Aluevastaava

044 238 4140

Kymenlaakso

Kymenlaakson on menestys on perinteisest tullu metsäteollisuuest ja logistiikast. Kymenlaakson erämaaluonto, Kymijoki, merialue saaristoinee sekä rakennettu kulttuuriympäristö kuvastavaa maakunnan monipuolisuutta ja kertoo sen vaiherikkaast historiast. Tänää Kymenlaakso ponnistaa rakennemuutoksen jäljilt uudistuneena mm. biotalouen, peliteollisuuen ja matkailun sektoreil sekä datakeskusten sijoituspaikkana.
Myä kymenlaaksolaiset ollaa koettu kovia aikojen saatos, mut aina myä ollaa noustu ja rakennettu tää seutu just sellaseks ku myä ollaa se haluttu. Siks se onkin niin hyvä paikka elää ja olla.
Kymenlaaksossa on totuttu tekee hyvii töitä, ja sitä on tää SN kampanjakii. Myä uskotaa, et Sauli on parast Suomelle ja siks tääl onkiin niin hyvä meininki ollu käynnis jo kannattakorttien keräyksest lähtien.

Meil kampanjaa koordinoi Rintamon Seppo, sometust hoitaa Savolaisen Kaitsu ja vapaaehtosii koordinoi Piipari-Huovilan Saila. Tapahtumii on siäl mis ihmiset liikkuu – ristii rastii ympäri Kymenlaaksoo, ja aktiivisii toimijoit on joka puolella. Cafe Niinistöt tulee Kotkaa ja Kouvolaa. Myä tehää tää yhes ja Sinutkii on kutsuttu mukaa. Nakkaa viestiä Sepoll, mikäli haluat mukaa kansanliikkeeseen. Meil somes oma sivukii, SN Kymenlaakso, mist kantsii käyä tykkäämäs. Tervetuloo mukaa ilosee joukkoo!

Piipari-Huovila Saila

Saila Piipari-Huovila

Vapaaehtoistyön koordinointi 

Rintamo Seppo

Seppo Rintamo

Aluevastaava

0500 652 369

Savolainen Kai

Kai Savolainen

Somevastaava

044 223 3000

Etelä-Pohjanmaa

”Me tuumasimma täällä Etelä-Pohjanmaalla, jotta Sauli Niinistöstä pitää teherä uurestansa resirentti – jos soot samaa miältä lähäre föliyhyn teköhön meirän kans tyätä. Sauli toiselle kaurelle.”

Hellu ja Kaitsu

Lahdenperä Tuomas

Tuomas Lahdenperä

Somevastaava

Pöntinen Kai

Kai Pöntinen

Aluevastaava

050 055 5969

Syrenius Helena

Helena Syrenius

Aluevastaava

045 677 5526

Pohjanmaa

Energinen ja yritteliäs Pohjanmaa on myös mukana kansanliikkeessä tekemässä Suomelle presidenttiä. Pohjanmaan aluevastaavat Johanna Haveri ja Yrjö Salomaa kutsuvat kaikki pohjalaiset mukaan presidentintekijätiimiin. Yhdessä tekemällä isotkin työt muuttuvat ihmisen kokoisiksi ja homma sujuu kuin Strömsössä!

Haveri Johanna

Johanna Haveri

Aluevastaava

050 377 2100

Salomaa Yrjö

Yrjö Salomaa

Aluevastaava

040 8222035

Keski-Pohjanmaa

Terveisiä Keski-Pohjanmaan maakunnasta ja sen hymyilevästä Kokkolan kaupungista. Täällä pyyhkii hyvin eikä meiltä mitään puutu.  Ilmoittaudu tähän projektiin mukaan viestillä tai puhelinsoitolla Bjarnelle tai Merjalle.

Kallis Bjarne

Bjarne Kallis

050 511 3042

Passoja Merja

Merja Passoja

0400 940 486

Pohjois-Pohjanmaa

Härkönen Mika

Mika Härkönen

050 325 5131

Kaismo Tomi

Tomi Kaismo

045 670 7600

Kainuu

Kainuussa kampanjasta on vastuussa Tervosen Miariikka. Mirin tiimeineen tapaat muun muassa Kajaanin Markkinakadulla SN2-kojulla Raatihuoneentorin kulmalla. Mikäli haluat tulla mukaan iloiseen porukkaamme, lähetä sähköpostia tai soittele. Tervetuloa mukaa – kyllä se nyt hyvejää!

Tervonen Miariikka

Miariikka Tervonen

040 586 0966

Etelä-Savo

Terkkuja päämajakaupunki Mikkelistä eli asuntomessujen keskeltä Suomen suurimmasta mökkikunnasta. Kesän aikana menoa täällä piisaa, ja Saulin tiimiin voit törmätä maailman nopeimpiin kuuluvalla raviradalla tai pienempien pitäjien kesäiltamissa. Tulehan siä mukaan ja järjestä vaikka ihan oma tapahtuma omalla kylällä!

Oopperajuhlien ja Olavinlinnan kaupungissa, Savonlinnassa, polkaisemme kampanjan käyntiin ja pyrähdämme erilaisissa kokoonpanoissa tapahtumiin niin kaupungissa kuin sivukylilläkin. Soita tai laita viestiä reippaasti Annalle, mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan kansanliikkeeseen ja talkookaveriksi tapahtumiin!

Hölttä Elina

Elina Hölttä

040 593 2650

Liukkonen Saara

Saara Liukkonen

Somevastaava

0405020583

Väkeväinen Anna

Anna Väkeväinen

Savonlinna

050 5703685

Pohjois-Savo

Tervehdys, Pohjois-Savon väki! Olen lupautunut Sorjosen Anun kumppaniksi puuhaamaan alueellamme Saulin valinnan edistämiseksi. Minuun voitte olla yhteydessä, ja se on suorastaan suotavaa, kun järjestätte omilla paikkakunnillanne SN2-tilaisuuksia. Kertokaa minulle, mitä, missä milloin, niin välitän tietoa eteenpäin. Toimikaa pikaisesti, sillä marraskuun kuluessa JOKAISESSA Pohjois-Savon kunnassa järjestettäköön vähintään yksi SN2-tapahtuma; muodon päätätte itse, mutta antakaa minulle niistä tieto. Kampanjan puolesta asioille järjestyy siten julkisuutta. Joulu-tammikuussa sitten vielä lisätään höyryä!

Tsemppiterveisin Reijo Kytölä, Suonenjoki

Holopainen Jouni

Jouni Holopainen

Somevastaava

0407091052

Kytölä Reijo

Reijo Kytölä

Aluevastaava

040 1605445

Sorjonen Anu

Anu Sorjonen

044 262 4298

Pohjois-Karjala

Hartikainen Pasi

Pasi Hartikainen

Aluevastaava

X Malinen Juho

Juho Malinen

Somevastaava

Keski-Suomi

Moi! Keski-Suomi on ihmisiä ja tapahtumia täynnä. Kampanjasta Keski-Suomessa vastaa Petri Salminen. Ole siekailematta yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää, haluat järjestää tapahtuman tai osallistua muulla tavoin kansanliikkeen toimintaan Keski-Suomessa. Tervetuloa mukaan!

Salminen Petri

Petri Salminen

0400 608 812

Lappi

Laajan Lapinmaan kampanjasta vastaavat Pentti Kangas Kittilästä ja Merja Vilmilä Rovaniemeltä. Meri-Lapin aluetta hoitaa Marja-Leena Laitinen Kemistä. Tavoitat meidät niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kampanjaamme missä päin Lappia sitten oletkin. Ollaan yhteydessä!

Kangas Pentti

Pentti Kangas

040 197 9267

Laitinen Marja-Leena

Marja-Leena Laitinen

0405155814

Vilmilä Merja

Merja Vilmilä

040 7329546

Päijät-Häme

Lahden seudulla ja laajasti Päijät-Hämeessä tempaistaan monenlaisissa tilaisuuksissa sekä tapahtumissa. Olemme mukana ”Lahen” kuukausimarkkinoilla, Jokimaan raveissa ja ympäri maakuntaa siellä missä yleensäkin liikkuu ihmisiä isoina joukkoina. Meillä palvellaan tarpeen mukaan myös yksilöllisesti ja jokainen, joka haluaa liittyä meidän päijäthämäläisten kampanjatiimiin on enemmän kuin tervetullut mukaan varmistamaan Sauli Niinistöä presidentiksi myös seuraavalle kaudelle.

Norja Susanna

Susanna Norja

Somevastaava

Seppälä Timo

Timo Seppälä

0500 497 952

Vahter Merja

Merja Vahter

0500 793680

Kanta-Häme

Hämäläisten laulun sanoin: ”Jos miestä missä tarvitaan…” Ja nyt tarvitaan Saulia jatkamaan työtään presidenttinä. Siksi mekin olemme liikkeellä. Hämäläiset ovat hitaita ja jäyhiä, mutta kun he innostuvat, he innostuvat varmasti ja vastuullisesti. Nyt he ovatkin lähteneet innolla ja ilolla tekemään tätä työtä Kansanliikkeen eteen. Olemme mukana kesän eri tapahtumissa pitäjiltä kaupunkien keskustaan ja markkinoilta mega-konsertteihin. Tapahtumista tarkemmin netissä ja somessa. Tai ole suoraan yhteydessä ja ilmoita avustasi. Tervetuloa mukaan!

Antin Miia

Miia Antin

Aluevastaava

050 566 9619

Pöhö Mirja

Mirja Pöhö

Aluevastaava

Sipola Johanna

Johanna Sipola

Aluevastaava

050 3521172

Ahvenanmaa

Perämaa Mats

Mats Perämaa

0400 721 168

Tukholma

Tukholmassa kansanliikkeestä vastaa Kristiina Katajikko. Tule ihmeessä mukaan kampanjoimaan Saulin uudelleen valinnan puolesta. Tavoitat minut sähköpostitse ja puhelimitse. Tukholmassa tavataan!

Katajikko Kristiina

Kristina Katajikko

+46 73 338 8112

Bryssel

Soro-Pesonen Kaisa

Kaisa Soro-Pesonen

+32 47 964 9993