Kampanjavastaavat

Tervehdys tiimin toimistolta! Meitä voi häiritä keskimäärin kaikesta. Sanna pystyy auttamaan parhaiten alueasioiden, kannattajakorttien ja tilaisuuksien kanssa. Pete taas vaikka mediaa ja sellaista yleisempää. Meidän tärkein tehtävämme on se, että te kaikki pääsisitte mukaan kansanliikkeeseen ja osallistumaan sopivilla tavoilla. Vaalit ovat vasta talvella, joten tästä tämä lähtee – eiköhän tehdä tästä hyvä kampanjamatka yhdessä!

Pokkinen Pete

Pete Pokkinen

Kampanjapäällikkö

Kalinen Sanna

Sanna Kalinen

Kenttäpäällikkö

Helsinki

Espoo

Tervetuloa mukaan Saulin kotikaupungin kampanjointiin eli Espoon tiimiin! Laita viestiä Marju Silanderille ja saat lisätietoja toiminnasta. Elokuun loppuun asti keskitymme kannattajakorttien keräykseen, ja toivotamme kaikki halukkaat mukaan! Syksyllä alkaa sitten kampanjointi huipentuen tammikuun vaaleihin. Tervetuloa mukaan presidentintekijöihin!

Silander Marju

Marju Silander

050 409 2561

Vantaa

Heippa! Vantaalla kampanjasta vastaa tammistolainen Anniina Pylsy. Tapahtumia Vantaalla järjestetään Hämeenkylästä Korsoon saakka! Laita Anniinalle mailia, soita tai ota yhteyttä Facebookissa, mikäli haluat mukaan kansanliikkeeseen. Toimimme Vantaalla koko kesän ajan. Tuu messiin jos haluut jeesaa!

Pylsy Anniina

Anniina Pylsy

050 912 2054

Itä-Uusimaa

You are invited! Idylliset kauppakujat, ainutlaatuinen tunnelma, hiidenkirnut, kiehtova saaristo sekä iloiset ihmiset – näistä on Itä-Uusimaa tehty. Tapahtumia tullaan järjestämään ympäri Itä-Uudenmaan kaupunkeja ja kuntia, Porvoosta Myrskylään ja Pukkilasta Loviisaan. Liity mukaan iloiseen tiimiimme ja osallistu ideointiin sekä kannattajakorttikeräystapahtumiin niin allekirjoittajana kuin järjestäjänä! Thaille voi soittaa, laittaa sähköpostia tai pistää viestiä Facebookissa, mikäli tahdot mukaan kansanliikkeeseen. Itä-Uudenmaan kampanjatiimiin voi liittyä myös suoraan osoitteessa http://bit.ly/sauli2018.

Quach Thai

Thai Quach

040 769 6535

Keski-Uusimaa

Mitä olisikaan pääkaupunkiseutu ilman Keski-Uuttamaata? Täällä nimittäin asuvat ne ihmiset, jotka joka päivä pendelöivät Helsinkiin pyörittämään tämän maan palveluja. Nurmijärvi-ilmiö on yksi hienoimmista tämän maan ominaispiirteistä. Tule siis mukaan tekemään Saulin kampanjaa meidän kanssamme tänne pendelöijien luvattuun maahan!

Hentilä Marjukka

Marjukka Hentilä

Somevastaava

040 5112908

Huotari Reima

Reima Huotari

Materiaalivastaava

040 5166323

Karhunen Minna

Minna Karhunen

Aluevastaava

050 380 5907

Länsi-Uusimaa

Läntisellä Uudellamaalla kerätään kannattajia lohjalaisen Peki Luoman johdolla. Alue käsittää Karkkilan, Vihdin, Lohjan, Raaseporin, Hangon, Inkoon, Siuntion ja Kirkkonummen kunnat. Eli lääniä piisaa. Lohjalla Hakulintie 26:ssa löytyy Synnerbergin kioski, jossa on elokuun loppuun asti koko ajan mahdollisuus allekirjoittaa kortteja ja sinne voivat alueen monet yksittäiset keräysaktiivit toimittaa täytettyjä kortteja. Jokaisella paikkakunnalla on monia erillisiä tapahtumia ja keräysaktiiveja on useita. Ota Pekiin reippaasti yhteyttä ja lähde mukaan kansanliikkeen aktiiviksi.

Luoma Pekka

Pekka Luoma

050 336 5658

Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomessa kampanjasta vastaa Minna Arve ja viestinnästä Malla Rannikko-Laine. Kannattajakortteja kerätään koko maakunnassa vapaaehtoisten voimin ja erilaisten tapahtumien yhteydessä. Saulin synnyinkaupungissa Salossa kampanjaa vetää Juhani Nummentalo. Jos haluat mukaan SN2-keräykseen, ole rohkeasti yhteydessä. Kampanjaa tehdään kaikkialla siellä missä sinäkin olet!

Arve Minna

Minna Arve

044 907 5210

Nummentalo Juhani

Juhani Nummentalo

Salon alue

Rannikko-Laine Malla

Malla Rannikko-Laine

Somevastaava

040 721 3429

Satakunta

Morjes! Satakunnan alueella kampanjasta vastaavat Satu Hatanpää ja Timo Santavuo, ahkerana somettajana toimii Virpi Äijö. Keräystapahtumia järjestetään Satakunnan joka kolkassa, lisää ideoita keräystapahtumista vastaanotetaan kernaasti! Kilauta, viestitä taikka nyppää hihasta Satua tai Timoa, mikäli haluat mukaan kansanliikkeeseen. Elokuun loppuun asti painetaan täysillä, tul ny sääki!

Hatanpää Satu

Satu Hatanpää

040 587 0339

Santavuo Timo

Timo Santavuo

0400 313 349

Äijö Virpi

Virpi Äijö

Somevastaava

0400-952 833

Pirkanmaa

Pirkanmaa Tampereen tuntumassa – Parkanosta Pälkäneelle puhkuu pontevaa kansalaistoimintaa Sauli Niinistö 2018 kampanjan puitteissa. Tule mukaan! Juuri nyt on tärkeintä kerätä nimiä kannattajakortteihin. Tehdään tapahtumia, järjestetään korttikeräyksiä. Hymyileviä henkilöitä kaivataan keräyspisteisiin. Kertakin riittää, useamminkin saa tulla. Soita tai kirjoita. Rakennetaan yhdessä hyvää Suomea.

Vetovastuussa toimii Piko Ollila.

AAA Ollila Piko

Piko Ollila

Vetovastuu

050 388 7163

Etelä-Karjala

Mitäs sie! Terveiset täältä Itä-Suomesta. Etelä-Karjalan kampanjatiimi Virsusen Jussin vetämänä on valmiina työhön. Tavataanko Imatran ajoissa, Hiekkalinnassa tai jossakin muussa hienossa tapahtumassa tänä kesänä? Seuraa tapahtumakalenteria ja tule mukaan porukkaan. Löydät varmasti meidät läheltäsi täällä Etelä-Karjalassa. Hymyillään, kun tavataan!

Virsunen Jussi

Jussi Virsunen

044 238 4140

Kymenlaakso

Morjens! Kymenlaaksos kampanjast vastaa Rintamon Seppo ja sometuksesta Savolaisen Kaitsu. Keräyksii on siäl mis ihmiset liikkuu – ristii rastii ympäri Kymenlaaksoo. Myä tehää tää yhes ja Sinutkii on kutsuttu mukaa. Nakkaa viestiä Sepoll, mikäli haluat mukaa kansanliikkeeseen. Meil somes oma sivukii, SN2 Kymenlaakso, mist kantsii käyä tykkäämäs. Myö touhutaa koko kesän Kymenlaaksos – Tervetuloo mukaa ilosee joukkoo!

Rintamo Seppo

Seppo Rintamo

Aluevastaava

0500 652 369

Savolainen Kai

Kai Savolainen

Somevastaava

044 223 3000

Etelä-Pohjanmaa

Hyvää yritetähän mutta primaa pakkaa tulemahan! Etelä-Pohjanmaan yhteyshenkilöt ovat ilimajokiset Sinikka Koivumäki ja Maija Tuomikoski. Sinikkaan voit olla yhteydessä, kun haluat järjestää keräyksen. Sinikan lisäksi myös Maija voi sinua hätyytellä, jos teillä päin on hiljaista. Tällä meiningillä ei muuta kuin järjestämään iloisia kesätapahtumia ympäri maakuntaa!

Koivumäki Sinikka

Sinikka Koivumäki

040 5131824

Tuomikoski Maija

Maija Tuomikoski

0500 660603

Pohjanmaa

Hei! Pohjanmaan aluevastaavat Lars-Erik Wägar ja Johanna Haveri tuntevat sankoin joukoin ihmisiä ympäri Pohjanmaata. Nyt tarvitsemme apua myös teiltä muilta, vielä piilossa olevilta Sauli Niinistön kannattajilta. Ottakaa yhteyttä ja ilmoittautukaa vapaaehtoisiksi kampanjaan, niin kannattajakorttien kerääminen sujuu kuin Strömsössä!

Haveri Johanna

Johanna Haveri

050 377 2100

Wägar Lars-Erik

Lars-Erik Wägar

0500 263686

Keski-Pohjanmaa

Terveisiä Keski-Pohjanmaan maakunnasta ja sen hymyilevästä Kokkolan kaupungista. Täällä pyyhkii hyvin eikä meiltä mitään puutu – paitsi 10 000 allekirjoitettua Sauli Niinistön kannattajakorttia. Tämä korjaantuu nopeasti kun tulet mukaan nimienkeräysprojektiin. Käymme maakuntamme kaikissa kunnissa ja ”ryöstöretkiä” teemme naapuripiireihin. Ilmoittaudu tähän projektiin mukaan viestillä tai puhelinsoitolla Bjarnelle tai Merjalle.

Kallis Bjarne

Bjarne Kallis

050 511 3042

Passoja Merja

Merja Passoja

0400 940 486

Pohjois-Pohjanmaa

Härkönen Mika

Mika Härkönen

050 325 5131

Kaismo Tomi

Tomi Kaismo

045 670 7600

Kainuu

Kainuussa kampanjasta on vastuussa Tervosen Miariikka. Mirin tiimeineen tapaat muun muassa Kajaanin Markkinakadulla SN2-kojulla Raatihuoneentorin kulmalla. Mikäli haluat tulla mukaan iloiseen porukkaamme, lähetä sähköpostia tai soittele. Kampanjakortteja voi käydä täyttämässä myös Teehuone Tsaikassa päivittäin. Tervetuloa mukaa – kyllä se nyt hyvejää!

Tervonen Miariikka

Miariikka Tervonen

040 586 0966

Etelä-Savo

Terkkuja päämajakaupunki Mikkelistä eli asuntomessujen keskeltä Suomen suurimmasta mökkikunnasta. Kesän aikana menoa täällä piisaa, ja Saulin tiimiin voit törmätä maailman nopeimpiin kuuluvalla raviradalla tai pienempien pitäjien kesäiltamissa. Tulehan siä mukaan ja järjestä vaikka ihan oma keräystempaus omalla kylällä!

Oopperajuhlien ja Olavinlinnan kaupungissa, Savonlinnassa, polkaisemme kampanjan käyntiin ja pyrähdämme erilaisissa kokoonpanoissa tapahtumiin niin kaupungissa kuin sivukylilläkin. Soita tai laita viestiä reippaasti Annalle, mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan kansanliikkeeseen ja talkookaveriksi tapahtumiin! Tehdään yhdessä mukava kampanjakesä!

Hölttä Elina

Elina Hölttä

040 593 2650

Liukkonen Saara

Saara Liukkonen

Somevastaava

0405020583

Väkeväinen Anna

Anna Väkeväinen

Savonlinna

050 5703685

Pohjois-Savo

Hyvvee päevee tiältä PohjosSavosta! Tiällä kalakukkojen muassa myö kerätään Saulille kortteja posket hehkuen! Väettäävät, että myö savolaeset ollaan kieroja, vuan ee se piä paekkoosa, myö ollaa vuan usseemmiten meleko eppäileväesiä ja tuumaelijoita, mutta tässä tappaaksessa myö ollaan enemmä ku tosissaa. Kerrääksiä suapi järjestee kaekki, ku yhessä kerran tehhään! Jotejjos innostut, nii otahhan rohkeesti yhteyttä Sorjosen Annunn, se assuup Lapillahella ja kerreep kirjakaapallaaki kortteja. SUOM!HUOM! Pohjois-Savossa kerätään kortteja innokkaasti asiaan uskoen. Mikäli haluat järjestää omalla paikkakunnallasi keräystempauksia tai olla muuten mukana, ota rohkeasti yhteyttä Anuun.

Sorjonen Anu

Anu Sorjonen

044 262 4298

Pohjois-Karjala

Morjesta! Pohjois-Karjalassa Saulin kampanjasta vastaa joensuulainen Mäkisen Ville. Keräystapahtumaa järjestellään Valtimolta Kiteelle saakka, jotta jokaisella on mahdollisuus tehdä itsestään Presidentin Tekijä. Nykäise rohkeasti hihasta jos haluat osallistua kansanliikkeeseen!

Mäkinen Ville

Ville Mäkinen

0400 490 982

X Malinen Juho

Juho Malinen

Somevastaava

Keski-Suomi

Moi! Kesäinen Keski-Suomi on ihmisiä ja tapahtumia täynnä. Tapahtumissa ja niiden välillä on myös mahdollista allekirjoittaa kannattajakortti Sauli Niinistön presidenttiehdokkuuden tueksi. Kannattajakorttien keräämisestä Keski-Suomessa vastaa Petri Salminen. Ole siekailematta yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää, haluat järjestää keräystilaisuuden tai osallistua muulla tavoin kansanliikkeen toimintaan Keski-Suomessa. Tervetuloa mukaan!

Salminen Petri

Petri Salminen

0400 608 812

Lappi

Laajan Lapinmaan kampanjasta vastaavat Pentti Kangas Kittilästä ja Merja Vilmilä Rovaniemeltä. Meri-Lapin aluetta hoitaa Marja-Leena Laitinen Kemistä. Tavoitat meidät niin puhelimitse kuin sähköpostilla. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kampanjaamme missä päin Lappia sitten oletkin. Ollaan yhteydessä!

Kangas Pentti

Pentti Kangas

040 197 9267

Laitinen Marja-Leena

Marja-Leena Laitinen

0405155814

Vilmilä Merja

Merja Vilmilä

040 7329546

Päijät-Häme

Lahden seudulla ja laajasti Päijät-Hämeessä tempaistaan monenlaisissa tilaisuuksissa sekä tapahtumissa. Olemme mukana ”Lahen” kuukausimarkkinoilla, Jokimaan raveissa ja ympäri maakuntaa siellä missä yleensäkin liikkuu ihmisiä isoina joukkoina. Meillä palvellaan tarpeen mukaan myös yksilöllisesti, huolehtien, että mahdollisimman monilla on mahdollisuus täyttää kannattajakortti. Ja jokainen, joka haluaa liittyä meidän päijäthämäläisten kampanjatiimiin on enemmän kuin tervetullut mukaan varmistamaan Sauli Niinistöä presidentiksi myös seuraavalle kaudelle.

Seppälä Timo

Timo Seppälä

0500 497 952

Vahter Merja

Merja Vahter

0500 793680

Kanta-Häme

Hämäläisten laulun sanoin: ”Jos miestä missä tarvitaan…” Ja nyt tarvitaan Saulia jatkamaan työtään presidenttinä. Siksi mekin olemme liikkeellä. Hämäläiset ovat hitaita ja jäyhiä, mutta kun he innostuvat, he innostuvat varmasti ja vastuullisesti. Nyt he ovatkin lähteneet innolla ja ilolla tekemään tätä työtä Kansanliikkeen eteen. Olemme mukana kesän eri tapahtumissa pitäjiltä kaupunkien keskustaan ja markkinoilta mega-konsertteihin. Tule kohtaaman meidät ja laittamaan nimesi paperiin. Tapahtumista tarkemmin netissä ja somessa. Tai ole suoraan yhteydessä ja ilmoita avustasi. Tervetuloa mukaan!

Antin Miia

Miia Antin

050 566 9619

Sipola Johanna

Johanna Sipola

050 3521172

Ahvenanmaa

Perämaa Mats

Mats Perämaa

0400 721 168

Tukholma

Tukholmassa kansanliikkeestä vastaa Kristiina Katajikko. Kannattajakortteja on mahdollisuus allekirjoittaa eri tilaisuuksissa myös lahden tällä puolella ja kaikki ovat tervetulleita mukaan keräystalkoisiin. Tukholmassa tavataan!

Katajikko Kristiina

Kristina Katajikko

+46 73 338 8112

Bryssel

Soro-Pesonen Kaisa

Kaisa Soro-Pesonen

+32 47 964 9993