Insamlingen av de officiella anhängarkorten fortsätter ända tills sista veckoslutet i augusti

Folkrörelsen Sauli Niinistö 2018 har samlat in officiella anhängarkort under sommaren runtom i Finland. Hundratals evenemang har ordnats på alla orter i Finland fram till slutet av juli. Dessutom finns det närmare 100 fasta insamlingsställen. 
 
De officiella anhängarkorten samlas in ända tills sista veckoslutet i augusti. Med andra ord är det exakt 30 dagar kvar av insamlingen. Tanken är att så många anhängarkort som möjligt returneras senast 26.-27.8. till olika evenemang som ordnas runtom i Finland. Vi informerar närmare om dessa evenemang i augusti. 
 
Efter insamlingsevenemangen i augusti, räknar vi den slutliga mängden av alla anhängarkort som samlats in under sommaren. Den slutliga mängden av insamlade anhängarkort informeras i september både på www.niinisto.fisidan samt på sociala medierna. 
 
Det behövs 20 000 anhängarkort för att grunda en officiell valmansförening. Man kan också skriva ut, fylla i och själv bekostat skicka anhängarkortet enligt följande instruktioner: https://www.niinisto.fi/sv/2017/07/05/nu-kan-du-skriva-ut-anhangarkortet-pa-var-webbsida/
 
Vi informerar om augustis insamlingsevenemang i början av augusti. Du hittar aktuell information om insamlingen här: https://www.niinisto.fi/sv/evenemang/
 
De fasta insamlingsställena hittar du här: https://www.niinisto.fi/sv/evenemang/#fasta
 
Välkommen med i folkrörelsen!