Verkkokauppa on auki!

Sauli Niinistön kampanjatuotteita voi ostaa nyt verkosta. Saatavilla on pipo, heijastin ja emalimuki.

Verkkokaupan lisäksi tuotteita voi ostaa marraskuun loppupuolella myös isoimmista paikallisista tapahtumistamme. Myöhemmin avautuvissa pysyvissä Cafe Niinistöistä sekä osasta tapahtumia on mahdollisuus ostaa myös kampanjakahvi Sauludoa. Sauludo-kahvia ei siis toistaiseksi ole mahdollista tilata verkosta. Huomaathan että myynti tapahtumissa ja Cafe Niinistöissä vaihtelee eri paikkakunnilla.

Verkkokauppa on Holvi-pohjainen, ja tilattavat tuotteet on kategorisoitu valmiiksi sopiviin eriin (esim. 6 kpl emalimukeja + toimitusmaksu). Lisäksi olemme rakentaneet valmiiksi kaikki tuotteet sisältävän paketin. Mikäli haluat tilata jotakin tuotetta eri määrän kuin niitä on valmiissa erässä, valitse 1 kpl kyseistä tuotetta ostoskoriisi niin monta kertaa kuin haluat tai yhdistele eri kappalemääriä kyseistä tuotetta. Saat esimerkiksi 3 pipoa valitsemalla ”SN-pipo 1 kpl”-kategorian kolme kertaa ostoskoriisi. Kuusi pipoa saat esimerkiksi lisäämällä yhden kerran 5 tuotteen erän ja kerran 1 tuotteen erän ostoskoriisi.

Verkkokauppatuotteiden hinnat sisältävät posti- ja toimitusmaksut Suomeen.  Huomaathan, että emalimukien toimitus on joulukuussa.

Pääset verkkokauppaan tästä.