Sauli-tuotteet ja kaikille avoin aineistopankki nyt saatavilla

Sauli-tuotteet ovat täällä! Valikoimaamme kuuluu Sauli-pipo, heijastin, emalimuki sekä Sauli-kahvi. Tuotteita tullaan myymään paikallisissa tapahtumissa, kun kansanliike lähtee marraskuussa liikkeelle ympäri Suomen. Tuotteita voi ostaa marraskuun alkupuolella avautuvasta verkkokaupasta ja myöhemmin myös Cafe Niinistöistä.

Olemme avanneet myös aineistopankin ammattilais- ja peruskäyttöön. Tällä hetkellä aineistopankissa on saatavilla kampanjan logoja, mutta sitä tullaan täydentämään vielä myöhemmin syksyllä esimerkiksi valokuvilla. Tiedotamme lisäyksistä erikseen. Pääset aineistopankkiin tästä.

Sauludo-kahvi, emalimuki ja pipo ovat marraskuun alkupuolella myynnissä nettisivuillamme ja tapahtumissa. Pinssejä jaetaan mm. tapahtumissamme. Heijastimen saatavuudesta tiedotamme vielä erikseen.