Suunnittele SN-sukat tai SN-pipo!

Olemme avanneet iloisen ja lämpimän neulekilpailun!

Suunnittele vapaamuotoisesti SN-sukat tai SN-pipo – tee siitä sekä mallikappale että ohjeet. Lähetä työ ohjeineen meille osoitteella: Sauli Niinistö 2018 PL 258 00101 HELSINKI.

Parhaat työt pääsevät nettiäänestykseen, jossa valitaan lopulliset voittajat molemmissa sarjoissa. Voittajatyöstä tulee virallinen SN tuote ja sen ohje jaetaan vapaaseen käyttöön. Koolla ja mallilla ei ole väliä eli neulo juuri sellaiset sukat tai pipo kuin itse haluat. Muistutuksena vielä, että laitathan kilpailutyön mukaan selkeät neuleohjeet sekä omat yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelin ja sähköposti.

Kilpailutyöt toivotaan 27.10. mennessä.

Osallistuessasi kilpailuun luovutat ohjeen ja mallin julkiseen ja vapaaseen käyttöön kansanliikkeen organisaatiolle. Kansanliikkeellä on oikeus käyttää mallia tulevan vaalikampanjan aikana. Voittajamallit tulevat julkiseksi vapaaseen käyttöön.

Kaikki saamamme sukat ja pipot ovat meille todella tärkeitä! Luovutamme kaikki saamamme työt kansanliikkeen vapaaehtoisille lämmikkeeksi. Mallikappaleita ei palauteta.

Kilpailu on vapaamuotoinen hyvän mielen tempaus – silloin jopa säännötkin voivat muuttua kesken kaiken. Tärkeintä on, että lähdet mukaan tuottamaan lämmintä mieltä sekä lämpimiä asusteita lähestyvän talven varalle – ei muuta kuin puikot heilumaan!