Kannattajakorttien keräys jatkuu elokuun viimeiselle viikonlopulle

Sauli Niinistö 2018 -kansanliike on kerännyt kesän aikana virallisia kannattajakortteja ympäri Suomen. Keräyksiä on heinäkuun loppuun mennessä järjestetty satoja Suomen jokaisessa maakunnassa. Lisäksi toiminnassa on lähes sata pysyvää keräyspistettä.

Virallisten kannattajakorttien keräystä jatketaan elokuun viimeiseen viikonloppuun asti. Keräystä on siis jäljellä tasan 30 päivää. Tarkoituksena on se, että ympäri Suomen mahdollisimman moni kannattajakortti saadaan palautettua vimeistään 26.–27.8. järjestettävissä tapahtumissa. Näistä tapahtumista lisäinfoa myöhemmin elokuun aikana.

Elokuun keräystapahtumien jälkeen kesän aikana kertyneiden kannattajakorttien määrä lasketaan. Ympäri Suomen kerättyjen kannattajakorttien määrästä tiedotetaan syyskuun aikana sekä www.niinisto.fi-sivustolla että kansanliikkeen sosiaalisen median kanavissa.

Virallisen valitsijayhdistyksen perustamiseksi vaaditaan 20 000 kannattajakorttia.  Kortin voi myös itse tulostaa, täyttää ja postittaa omakustanteisesti ohjeiden mukaisesti.

Elokuun keräystapahtumista tiedotetaan elokuun alkupuolella. Ajantasaiset tiedot keräyksestä löydät tapahtumat-sivulta.

Pysyvät keräyspisteet on puolestaan listattu osoitteeseen https://www.niinisto.fi/tapahtumat/#pysyvat 

Tervetuloa mukaan kansanliikkeeseen!