Muistathan ilmoittautua tukijaksi myös netissä

Olemme saaneet paljon kyselyitä, mitä eroa on virallisilla paperisilla kannattajakorteilla tai internet-sivuilla tehtävällä ilmoittautumisella. Paperisen virallisen kannattajakortin voi kirjoittaa vain kerran ja se on allekirjoitettava henkilökohtaisesti, mutta sen lisäksi on mahdollista ilmoittautua Sauli Niinistön tukijaksi myös www.niinisto.fi-sivuilla olevan lomakkeen kautta.

Netti-ilmoittautumisen kautta sinulla on paras mahdollisuus saada tietoa kampanjan etenemisestä syksyn aikana. Jos et siis vielä ole netissä ilmoittautunut tukijaksi, niin tee se nyt ja kannusta myös kaverisi mukaan! Se on vaivatonta ja sen voi tehdä jokainen niin halutessaan. Tämä siis suoraan internet-sivuillamme www.niinisto.fi.

Voit myös liittyä mukaan Sauli Niinistön kansanliikkeen Facebook-sivuille ja pyytää kaverisikin mukaan. Mene sivulle https://www.facebook.com/niinisto2018/ ja paina ensimmäisen ison kuvan alla ”Jaa”-nappia. Jos et ole vielä itse tykännyt, niin tee se ensin. Molemmat napit löytyvät vierekkäin, helppoa!

Jos sinulla on vielä virallinen, paperinen kannattajakortti kirjoittamatta, niin vielä on hyvin aikaa osallistua. Löydät tarkemmat tiedot keräystapahtumista täältä: https://www.niinisto.fi/tapahtumat/. Lisäksi korttien keräämisestä lisää täältä: https://www.niinisto.fi/2017/07/05/nyt-voit-tulostaa-kannattajakortin-nettisivuiltamme/

Tervetuloa mukaan kansanliikkeeseen juuri sinulle sopivalla tavalla!