Nyt voit tulostaa kannattajakortin nettisivuiltamme

Sauli Niinistön virallisia kannattajakortteja voi ladata ja tulostaa. Virallisia kannattajakortteja kerätään valitsijayhdistykselle, jonka tavoitteena on asettaa Sauli Niinistö presidenttiehdokkaaksi.

Ehdokkuuteen tarvitaan 20 000 allekirjoitettua kannattajakorttia. Me haluamme kuitenkin, että mahdollisimman moni pääsee osaksi kansanliikettä! Keräykset jatkuvat edelleen koko kesän ympäri Suomen myös erillisissä tapahtumissa  ja pysyvissä keräyspisteissä.

Huomaathan, että yhdellä tulosteella on kaksi korttia.

Tutustuthan ohjeisiin huolellisesti ennen kortin täyttämistä. Kortit on helpointa palauttaa oman alueen keräystapahtumaan. Kortit on mahdollista palauttaa myös omakustanteisesti postitse osoitteeseen:
Sauli Niinistö 2018
PL 258
00101 Helsinki

Liitteet

Sauli Niinistön kannattajakortti

Tutustu tulostus-, täyttö- ja palautusohjeisiin. Huomaathan, että yhdellä tulosteella on kaksi korttia.

KANNATTAJAKORTTI_NIINISTO.pdf, 537 KB

Lataa