Nimiä kerätään netissä ja kannattajakorteilla

Sauli Niinistö 2018 -kansanliikkeeseen voi ilmoittautua monella eri tavalla.

Parhaiten se onnistuu kahta kautta.

Ensimmäinen vaihtoehto on tämän sivuston kautta julkaistu nettilomake, jonka löydät myös tästä alta. Näin saamme varmistettua, että kaikki halukkaat pääsevät osaksi kansanliikettä! Julkaisuluvan antaneiden nimi ja asuinpaikkakunta julkaistaan kampanjan viestinnän yhteydessä, esimerkiksi niinisto.fi-sivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Toinen virallisempi reitti on valitsijayhdistyksen kannattajakortit. Ne on kerättävä lain vuoksi kirjallisesti. Kampanja kiertää ympäri Suomea kesän aikana keräämässä nimiä. Tietoja ajoista sekä paikoista julkaistaan niin näillä sivuilla kuin myös kampanjan Facebook-sivuilla.

Jokainen osallistuminen on tärkeä, joten tervetuloa mukaan juuri Sinulle sopivalla tavalla! 

Rekisteriseloste